Niin siinä sitten kävi, että puolison vein päivystyksen kautta terveyskeskuksen vuodeosastolle. Niin monet kaatuilut ja pään alueen satuttamiset johtavat vuodeosaston hoitoon. Katsotaan jatkoss  miten edetään. Vaikka omaa aikaa toivoin, niin ei tämä nyt sitä korvaa.

Ensin toivoo, olisi jonkun aikaa intervallissa, mutta kun ei ehkä palaa yhteiseen kotiin enää asumaan, niin.....

 

 

Videota ei löydy

Joka kevään merkkejä

Taas kevät tullut on ja selvät merkit kaduilla ja teillä, ainakin pyöräteillä. Nimittäin  koiran jätökset. Keskustelin ystäväni Tarja Niemisen kanssa tästä ikuisesta harmin tuotoksesta. Koiran kakka se vasta ärsyttää ihmisiä, olkoon omistajia tai vaan muuten ulkoilijoita.

Tarjan kanssa ihmettelimme niitä koiran ulkoiluttajia, jotka kyllä keräävät tuotokset kuuliaisesti muovisiin kakkapusseihin, mutta heittävät pussin sisältöineen luontoon....mitä järkeä tuossakin nyt on. Eihän se pussi maadu ollenkaan. Parempi keino, jos ei jaksa kakkapussia roskikseen viedä, niin jättäköön maahan ja potkaiskoon tien reunaan, paremmin se siinä maatuu, eikä ole kenenkään kengän pohjissa. Noo on niitä maatuvia pussejakin, mutta en ole juurikaan missään tai kenelläkään nähnyt.

Mutta Pääsiäisen pyhiä viettämään ja nauttimaan aurinkoisista ilmoista.

Voi kun saisi omaa aikaa

Aurinko paistaa ja on lämmintä... minä se vaan istun sisällä ja päivystän 24/7   ei kiva.

No en ihan niin paljon, mutta mihinkään kauas en voi mennä, kuten kauppaan,vain pienen lenkin koirien kanssa. Puoliso on ollut nyt viikon kotona ja kaatunut siinä ajassa viisikertaa. Itse en saa häntä enää ylös. Naapureita olen vaivanut illalla, poikaa nyt pyhien aikaa aamulla ja illalla. Joo on tää kurjaa käydä ihmisten oven takana kymmenen aikaan illalla, kuten eilen. Kaatui taas ihan nenäni edessä selälleen keittiössä ja iski voimakkaasti päänsä terävään kulmaan, jolloin vasen korvalehti halkesi ja muita naarmuja pään seudulle. No minä sairaanhoitajana sain haavat hoidettua, mutta nämä jatkuvat kolhut pään alueelle ei ole hyväksi, kun kunto on totaallisesti romahtanut. Huh.. huomenna pääsee taas intervallihoitoon viikoksi...mutta nyt tuntuu etten enää jaksa näitä jatkuvia kaatumisia. Jonossa on laitospaikkaan, mutta jono on pitkä...toivoa on kuitenkin. Kun viikon vapaa taas koittaa, niin menen koirien kanssa hyvät lenkit ja hevosen kanssa niin että hippulat vinkuu.

Videota ei löydy

Ai hurjaa....että se korjaamo tarviketta :))

Tällainen vehje on kuulemma autonasentajille aika tärkeä, siis autonasentajan alusta. Mutta, arvaatkaas miksi nämä ammatti ihmiset kutsuvat tätä alustaa;                       Korjaamohuora.....kyllä luitte ihan oikein. Heh, Asia tuli selville, kun poikani, automekaanikko kertoi minulle tämän. Olin nimittäin hankkimassa alustaa, kun hän on laittanut jotain mun auton etupuskuriin ja maannut maassa pahvien ja vanerien päällä ja kerroin ajatukseni, jolloin hän sanoi ettei hän mitään korjaamohuoraa tarvitse. Nähtyään mun ilmeen, selitti, että iät ja ajat korjaamoissa käytetty ja käytetään tämmöistä nimitystä alustasta...Niin, että ollaan sitten taas viisaampia.

Mut ajatelkaas jos olisin mennyt ostamaan ja kysellyt vaikka kassalta, että mistäs semmoista korjaamohuoraa löydän....hehe !!!

Tämä pyörillä oleva alusta on autonasentajien tuttu

kevät siivousta

Ostin männä viikolla itselleni, tai kotiin lattiapesukoneen. Juuh! Oikein Kärcher merkkisen, aikas paljon mainostettu. Luin ensin tiedot ja muut asiat Verkkokauppa.com ja sen jälkee menin fyysisesti liikkeeseen , joka on Raisiossa tutustumaan laitteeseen. 

Niin siinä sitten kävi että laite tuli mukaani.

Tänään innostuin kevät siivoukseen. Joten matot ulos ja sitten imuroin lattian hyvin. Ja eikun pesuri käyntiin, olin ostanut  laminaattilattiaan sopivaa pesuainetta ja sekoittanut sen laitteen vesisäiliöön. Se oli kuin pölyimuri, liikutettiinkin samalla tavalla, mutta siinä oli kuitenkin voimaa, että piti katsoa muhin päin mennään.

Alakerran kahdeksankymmentä neliötä menikin sukkelaan, siis pelkkä lattian pesu, wc:n ja pesuhuoneen lattiat erikseen, ei mennyt paljoakaan aikaa. 

Juu kiva vehjeja puhdasta tuli ja samalla kuivasikin. Tyytyväinen olen. Ei sitä silti viikottainkaan käytä, koska kuitenkin käytän ns. varsi-imuria jolla roskat ja hiekat saan pois /kolmen koiran perhe. niin hinta oli tällä kertaa 139.euroa johdollisena, akkukäytöisenä huomattavasti kalliimpi, jotain 270 euroo, joten tyydyin kulkemaan johdon kanssa :))

Ketähän tuomittuja vaaliehdokkaita äänestäisi

Mun järkeen ei millään mene, että rikollisia ehdokkaita on tyrkyllä Eduskuntaan, esimerkiksi lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu ( vaikka tuomio hylättiin myöhemmin.....sitten tapon yritys  ym.. miten ihmeessä tämmöiset voi päästä ehdokkaaksi ?? Kyllä aikoinaan piti olla nuhteeton elämä, jopa liikennerikkomuksesta joutui pois ehdokaslistalta...

Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, en äänestä ketään, mun aikani on mennyt ohi, jos tällaisia pääsee Eduskuntaan. Tää on sit vissiin nykyaikaa, huhu huh-

Että tällaisia Eduskuntavaaliehdokkaita

Tyytyväiset taksin käyttäjät

.Olen niin iloinen ja taaskin tyytyväinen. Taksipalvelu toimii eriomaisest ainakin Naantalin seudulla. Olemme puolisoni kanssa tilaneet n.s.   tilataksin,  johon hänen on hyvä istua. Puolisoni käyttää taksia kulkeakseen hoitokoti Birgittaan Intervalli jaksolle ja jakson päätyttyä taas kotiin.

Ennen kuljetin autollani, mutta se on niin matalaa mallia, niin kuin nykyiset nyt ovat ja hänen oli tosi vaikea päästä siihen istumaan. Niin aloimme käyttämään taksia, kun hänellä on Taksikortti ja matkat  maksavat vain vähän yli kolme euroa ja on mukavampi istua siinä. Itse ajan omalla autolla perässä, kun mulla on kolme koiraa mukana.

Ne kerrat jotka olen tilannut taksin, niin ystävällisesti tarjotaan parasta sopivaa taksia ja sovittu odotus aika on kohtuullinen. Jos olen tilannut taksin tiettyyn aikaan, ehtiäksemme ajoissa perille on sekin onnistunut. Aina on kuljettaja avulias ja iloinen. Tilaamme puolisoni kanssa tästä lähtien aina taksin edelleenkin.

Eikä tämä juttu ole aprillia, vaikka aprillinpäivänä kirjoitinkin.

aprillii ja muuta hauskaa huhtikuussa

Hupsista ja aprillii.Eilisen lumisateen ,joka kesti aamuyöstä päivälle pitkään ei ole enää paljoakaan jäljellä paitsi meidän pihalla.  Kaarina lehti kertoo aprillipilasta, jossa Kaarinaan tehdään palloiluhalli parakkeihin !! Piikkiön kirkon uudet urut ovat liian painavat parvelle. Turkuun oli tullut toinenkin hissi Kakolan mäelle ym. ym