Voihan vapunpäivä

Kylmää, mut ei sada eikä tuule. No vähän se lohduttaa, mutta en muista näin kurjaa vappua, vaikken muistisairas olekkaan.

Jooh,,, yksinäisyys vaivaa, kun "karanteenissa" olen niin kuin muutkin ikäihmiset. Tietysti voisi vaikka haravoida pihaa lisää ym. mutta kun ei yhtään haluta. Karanteenin vuoksi ei pääse  hoito kotiinkaan puolisoa katsomaan. Mutta voi käyttää videopuhelua. Siinä sentään näkee puolison ja voi puhella.

Koirien kanssa ulkoilen ja Tiikeri hevosellani ratsastan. Niimpä. näillä mennään.

Koronavappu

Tuleva vappu muuttaa monia perinteitä. Jos joku kuvittelee, että puistojen sulkeutuminen tarkoittaisi samaa, kuin kalsarikännit, niin turha luulo. Kun kotona juhlijat  muistavat etätöista tutun tapaamisyhteyden. Videoyhteyden avaavien kannattaa muistaa kalsarikännätessä, että se pöydän yläpuolelle jäävä osa kannattaa vaatettaa. Omasta some - käyttäytymisestään huolestuneet voivat laittaa naamarin ja sen alle suun peittävän putkimiehenteipin. Liian tosissaan vappujuhlinnan kannattaa teipata myös sormet yhteen, etteivät ne erehdy liian innokkaasti näppäimille. Kaikki oli kyl paremmin ennen. Vapun viettokin. Mutta ehkä ensi vuoden vappu. Tämä kirjoitus oli osaksi  Seppo Kummalan pakinasta Hajahavantoja koronavapusta   Rannikkoseutu lehdestä vapun aattona.

Naantalissa teiden asfaltti päin mäntyä

 

Merimaskuntieristeyksestä Särkänniemen sillalle ja siitä eteen päin Naantaliin päin. Voi kiesus mitä ihmeen kohoumia ja paikkauksia koko matkan. Miksi ihmeessä  paikataan plättejä ja taas pitkiä fliisuja pitkin maantietä. Ei niitä kohoumia pysty kunnolla väistämään, kun ne on sikin sokin pitkin ajotietä ja auto "pomppii" harmittavaisesti. Jos paikataan, niin tasoittakaa ne paikat , etteivät reunat murru ja rikkoonnu.

Missä on kunnon asfaltti miehet. Aikoja sitten asfaltoitiin koko tiet kunnolla, ei tommoisia ihme paikkauksia ollut, ja jos harvaan olikin, niin ne oliva kunnolla tehty. "Kaikki oli ennen paremmin"

näin kivan väriset penkipäälliset

Välillä hyvääkin.

Välillä on kiva kertoa jotain miellyttävää, nimittäin tänään oli autoni 4vuotis huolto. Juu ja hurjan kallis, oli öljyn vaihtoo, jarrunesteen lisäys , automaativaihteiden öljyt kai ym.  Mutta neuvoteltuani ,jos he laittaisivat penkkien päälis suojukset paikoilleen, kun minulta se ei oikein suju. Olin saanut puolisoltani pari joulua sitten lahjaksi. Juu, automekanikko lupasi laittaa samalla kun kesärenkaat vielä vaidettiin ja pyhkijän sulat  nii ja yksi polttimo, muuten kaikki jees. Niin hyvää palvelua sain, eikä lisä maksua. Olin iloinen. että olisin voinut antaa asetajille pusut poskelle....mutta korona vietävä esti sen.

Tämä kakki oli Keskus-Autohalli Rieskalähteentie Turku. Parasta palvelua

Veronmaksajien rahan käyttö

Suomi onnistui kehittämään keskelle koronakriisiä oman Maskigaten. Saavutus sekin. Pääsiäisen alla käynnistynyt vyyhti Kiinasta tilatuista suojaimista on johtanut Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtajan eroon. Sillä lailla. Rahaa ihmeellisiin välikäsiin maskeja tilattaessa ja maksettaessa. Voi hyvää päivää... tällaisena aikana rahaa pitäisi osoittaa ihan muuhun kuin Maskigaten.

Näin vaan kaikki muuttuu ajan kanssa

On aika ikävä kun keskustan puistikko vaan pienenee ja lopulta häviää uusien kerrostalojen tieltä. Ei Naantalia enää tunne kun tulee keskustaan, mikä se nyt on. Ehkä vaan haikailen vanhaa puistikkoa. Nuoret eivät tietenkään enää muista minkälainen/ näkymä oli ennen.  

Näin taas Naantalissa. Juu tämäkin puretaan. Olisi saanut olla Tulli /kautta Teatteri