Tämä alkuvuoden näkymät niin hyvät ole

Lääkärin vaihdosta ei kylläkään mitään hyvää seuranut, päinvastoin.

Asiat hidastelee ja vastustaa kaikkea. Kuten jo aikaisemmin kerroin, niin isännän kenkä asia ei edennyt, koska oli sitä mieltä, ettei Naantalin kuulu kaikille kenkä rahoitusta, eli maksusitoumusta antaa ????? Kenelle sitten, jos hänen kunnon säilymisen ehtona on liikunta, mutta ei kaupoista saa hänen jakoihin sopivia kenkiä.

No ja vieläkään ei isännälle ole muistilääke reseptiä kirjoittanut, vaikka yhtenä diagnoosina on juuri muistisairaus.

Paras oli kun mun vuoro lääkärille ja mm. pyysin lähetettä silmäluomien valokuvausta ja lähetettä TYKS;in silmäpolille.Taas hän vastasi ettei Naantalin kuulu kaikille antaa luomenkorjausta varten lähetettä. On vaan mentävä yksityiselle kauneusleikkaukset hoitamaan. Mun luomet haittaavat jo silmän näkökenttää ja autolla ajamistakin. Että sillä lailla taas. Tämä nuori nais-lääkäri katsoo ja käyttäytyy hyvin alentuvasti vastaaotolla. Tosin oli kuullut tämmöisestä, mutta en osannut ajatella sitä omalle kohdalleni. katsotaan , mihin kehittyy.

 

Asiat ovat vielä hakusessa 10.12-18

Tämän sivua asiat ovat vielä kesken, kun uudelle lääkärille on vaikea saada aikoja. On kuulemma tosi kiirettä ja toimivat kolmen lääkärin vajauksella. Sillä lailla. Noo ei minulla nyt niin kiirettä ole, kunhan ens vuonna pääsen :))

Noo uusia vastauksia odotellessani TT- kuvista eli viipalekuvista, mutta niitä ei olevieläkään näkynyt Omakannassa. Kullemma vasta kun läkäri on ne katsonut. Noo en viel tilannut aikaa lääkäriltä. Mutta kävin sovitusti Fysioterapeutilla.

Fysioterapeutin kanssa tein ohjattua venytystä ja tasapaino liikkeitä, ym.

Näillä hänen ohjeiden mukaan eleilään. Olen tyytyväinen, kun kulkeminen taas onnistuu hyvin. :))

18.7.2018

Juu, terveyskeskuksssa lääkärin vastaanotolla, mangneettikuvauksen tuloksia kuulemassa.... noo, lääkäri selitti sitä ja tätä nivelrikoista  ja lonkan eri jutuista. Lopulta kysyin, et mites murtuma ? Juu, täällä on mainta vanhasta hyväasentoisesta murtumasta...Sanoin, ettei murtuma kuuttaviikkoa vanhempi olla.,,,,, Nii no, mut jos kumminkin menet vielä viipalekuvaukseen, saadaan tarkempaa tietoa....niimpä. 

Tämä oli kuitenkin hyvä lääkäri: kuunteli, otti huomioon lopulta kaikki asiat ja halusi vielä varmistaa hoidon jatkuvuuden.  Inttämisestäni ja koko ajan asioiden kyseenalaistamisestani huolimatta hän sai minut vakuuttuneeksi, miten jatketaan, eikä antanut periksi...hyvä Hän ja näillä mennään.

Odotus on sietämätöntä

Odottavan aika on pitkä ja kipujakin on ihan tarpeeksi, ettei hevosen selkään ole nyt asiaa, vaikka kuinka mieli tekisi. No hepat ovatkin jo laitumella. 

Niin kävin erikois Ortopedillä ja yhteis tuumin menen Mangneetti kuvalle, koska selvää kivun syytä ei löydy. Juu väittävät että nivelikkoa ym. Mutta mites se nyt just näin yhtäkkiä olis tullut vomakkaana nivuskipuna. Juu tiedän, että nivuskipu voi johtua nivelrikosta, mutta.... no katsotaan mitä Mangneetikuvaus kertoo. 

Sitä odotellessa.

Juuh. Mangneettikuvauksessa käyty, lääkärin lähete sekoilusta huolimatta. Kuvat lähtivät sähköisesti Naantalin TK:hon.

Radiologin selostus olikin jo tullut Oma kantaan. Jee !!! Mä olin niin oikeassa:  murtumahan siellä kiusasi, johtuu varmaankin Tiikeri hevosen tönäsemisestä, jolloin kaaduin vasemalle maahan (ei silti hyvä). Siksi ei lääkitys tehonnut, mutta oli siellä kuvissa muutakin, mutta kuulen huomenna oikein lääkärin tulkitsemana.

Mutta kaikesta tästä kivusta ja epätietoisuudesta ja koko kevään tressistä seurauksena on, että verenpaineeni on hurjassa nousussa...Olen ollut viimeiset kuusivuotta ilman lääkitystä,    niin sitten tämäkin vielä. Mutta ei tästä ole ollut tarkoitukseni tehdä sairauskertomusta, vaan vihjeeksi muillekkin nivuskivusta kärsineille.