Kauhean Kamala nuhakuume

Juu, minullakin on niin kova nuha ja yskä, kuumettakin.Nyt en pääse, jaksa mennä Tiikerin luo tallille. Onneksi toiset hevosten omistajat huolehtivat Tiikeristä. Kyllä on kova ikävä, mutta paranellaan nyt kuntoon ensin. Periksi on annettava ja mentävä lääkärille ja sitten taas katsotaan mitäs troppeja saan.

Nivelille. Saa luontaistuotekaupoista. Itse olen tyytyväinen.

Nivelkipuun sopiva aine

Tätä tuotetta olen käyttänyt muutaman vuoden ja kavereillekkin suositellut, esim. polvi kipuihin. Itselläni on auttanut nivus-ja lonkkakipuihin.

Suomenhevoseni Tiikeri. mamman 0ma Kultaturpa

Kiusallisista suonikohjuista eroon. Teksti on osaltaan alkuperäisen blogin kirjoittaja Monalta.

Suonikohjusta eroon viikossa. Kansanrohdoista, kuten koivun nuppuja ja muita hyödyttömiä juttuja, sekä lääkkeitä verenkierron parantamiseen ja tukisukkia, ja niin edelleen. Taitavat joidenkin mielestä olenvan kaikki täyttä puppua ja eivät auta.

Nettiä selaatessaan tuli esille erään flebologin kirjoitus lääketieteellisellä palstalla. Siinä  on kerrottu, että maamme suonikohjuhoito ei ole tehokasta, koska perinteinen lääketiede hoitaa vain oireita, ei sairauden syitä.

Joku lääkäri suositteli suonikohjuvoidetta nimeltä Varisette, joka on tuottanut paljon positiivisia tuloksia. Nettikaupasta ja lehtien mainoksista tätäkin voidetta saa hankittua.

Tällaisia ns. luontaistuotteita ilmenee netissä ajoittain. Mutta ei pidä kuitenkaan unohtaa lääketiedettä terveydellisistä syistä. Jos tästä voiteesta löytyy apu, niin mikä estää kokeilemasta.

Tämän kirjoituksen iso osa on Monan blogikirjoituksesta joka löytyi netin pikku-uutisista.

Hampaiden pesu- tärkeää tietää

Hampaat on hyvä pestä kahdesti päivässä, mutta ei milloin tahansa. Hammaspesu heti happamien juomien nauttimisen jälkeen tuhoaa hammaskiillettä.

Viini ei pelkästään saa hampaitasi tummumaan, se voi myös tuhota kiilteen. Jos juot viiniä iltasella, muista odottaa tunti ennen kuin peset hampaat. Liian nopeasti juomisen jälkeen tehty harjaus voi vahingoitta  hampaiden kiillettä merkittävästi.

Nutrition Researchissa  julkaistu tutkimus osoittaa, että valkoviini on vieläkin haitallisempaa, kuin punaviini, mutta myös punaviinissä on haitallisia happoja. 

Tunnissa hammas ehtii toipua viinin aiheuttamasta happohyökkäyksestä, minkä jälkeen hampaat voi harjata turvallisesti.

Lähde: Popsugar

Näinkin voi käydä, kun oikein pesee, niin tällainen harjaus tulos. Ei maar, Pepsodent tahna lupasi hohtavan valkoiset hampaaat ...kuis kävikään.. hih