Videota ei löydy

Se on juurikin näin. Ikärasismia on esiintynyt ja edelleenkin

Naantali kehittyy

Oikein kivaa, kun Naantaliin tuli uusi pankkiautomaatti. Otto kone onkin tullut S-Marketin luo. Siinä onkin jo Apteekki ja Alko sekä postiautomaatti. Olen tyytyväinen.

Videota ei löydy

Videota ei löydy

Lämmintä riittää... kivaa vaiko

Jaahas Juhannusta odotellessa. Ei tänä juhannuksena veneillä. Helmi on lähdössä, juu totta se on. Tulevat hakemaan Juhannuksen nurkilla. Ikävä tulee, mutta parempi näin, eihän mun taidot riitä sitä huoltamaan, ajjamaan kyllä taidot riittää, mutta mitäpä yksikseen koirien kanssa saaristossa kiertää.

Mökille sit vissiin menen saunomaan ja uimaan.  No katsotaan miten menee.

Videota ei löydy

Videota ei löydy

Videota ei löydy

Videota ei löydy

Videota ei löydy

Laitumella olikin hurjan kuumaa ja päälakea alkoi kuumottaa, lippis oli autossa. Joten keksin vetää paidan pään yli. Heh siinäpä aurinko suoja:))

Kiva juttu toi pankkiautomaatti Naantaliin

Kyllä Naantalin keskustaan kaivattiin jo tätä

 Todella hieno asia, että Naantalin kaupunkiin  saimme Ottomaatin ja vielä torille. Kaipa siitä saa nyt ottaa ja antaa rahaa, siis tallentaakkin.  Nyt ei tarvitse Raisioon asti tallentaa rahojaan, jos jotain tallennettavaa on. Eläkeläisellä ei niin paljon sitä olekkaan. Mutta todella odotettu mukavuus.

Tämä taitaa olla siivous aikaa

Joku päivä sitten tuli vähän väliä sadevettä  runsaastikin, niin eikös vaan siivousluuttu heilunut ja pölyrättikin. Laatikoita ja hyllyjä tyhjensin, mitäs takkahuoneesta löytyi....

Huoh. iso pino VHF ja CD kasetteja. Kuka enää semmoisia katselee ja kuuntelee. Nyt on siirrytty digi- aikaaan, minäkin.

Vanhat elokuva ym muut kasetit saa laittaa jätelaatikkoon, kysyin Suomen Jätehuollosta. Ei tarvitse viedä kaatopaikalle. Jes.

 

kesä hiukset

kesää kohti

Kyllä nyt kelpaa. kesää kohtia mennään. Talosta piti lämpö pienentää, melkest sammuttaa. Jotain piti keksiä, kuten hiusten väri vaihtaa SINISEKSI. !!. Videopuheluu ei taida uskalttaa puolisolle soittaa, kun tukan väri on tällainen,,, luulee vielä että surusta siniseksi pää muuttunut. Ei vaineska, hänellä huumoria vielä riittää.