Mamman tarkka autovahti Mike💖

Syksy tulee kuitenkin, vaikka vaan liian nopeasti.

Pimeä tulee äkkiä, vaikka päivät ovat aurinkoisia, tai sit äkkiä sataa rankasti.

Voi kun on niin ikävä Mike poikaa, mamman auton vartija. Olikin tarkka poika. Monta vuotta sitten 14 vuotta Röhvelin Mike Star, eli Mike valloitti sydämemme. Puolison  eli pappan poika. Pojalleni myös niin tärkeä kaveri.  Ikävä on kova.

Syksyn pihahommat odottaa. Pitää laittaa soraa ja kivet paikoilleen. Sit vielä lisää kaivamista ja siistimistä ja taas soraa kivien asettelua. ym.

Pieni pöytä kiva kahdelle tai yhdellekin.

Niin siinä sitten kävi ,että iso kuuden hengen pöytä tuoleineen myin turhan suurena ja ostin pienemmän pöytä kaluston. Nyt on tilaa hyvin itselle juoda kahvia . Harvoin minulla kahvivieraita edes käy. Myin myös ison nahkasohvan ja tulen hyvin toimeen pienellä sohvalla. Koirat vähän ihmeissään huushollin muutoksesta. Näin sitä luopuu ajan kanssa paljosta.

Puut ja metsät, pellot katoavat Luonnonmaalla.

 On aika outoa ajella luonnonmaan alkumatkaa.  Nyt Naantalin asuntomessu alueelle rakennetaan koteja monille perheille. Sitten tulee Perhekoti, kauppa, niin ja sitten saa vielä bensaakin matkan varrelta. Tosin kertovat sen olevan kylmäasema, mut mitä välii, kaikkea näitä tarvitaan.

Yleensä kritisoin kaikkea purkaamista ja hävittämistä, mutta nyt olen sitä mieltä, että on hyvää kehittää rakentamista  tälle alueelle, missä on tilaa ja uskon vahvasti, et tulee asiallinen ja kaunis alue.

Tällainen maisema Naantalin Luonnonmaalla Rymättyläntietä ajettaessa.

Ruoho kasvaa vaikka on kuuma aurinkoinen ilma

Elokuun loppupäiviä

Ihanaa kun aurinko paistaa. Juu ja kuumuutta riittää. Pihallani riittäisi taas ruohonleikkuuta ja rikkaruohojen kitkemistä sekä käpyjen haravoimista. Kuitenkin aina jää kesken hommat, kun on niin kuuma ilma. Just. Koirien Judin ja Hermeksen mielestä ulkoilu  ei niin mukavaa. Tumma turkki kerää ja pitää kuumuutta, joten läähättäen kotiin ja juomaan raikasta vettä. Myöhemmin illan viiletessä lenkkeily uusitaan ja silloin ovatkin innostunempiä ja lenkki on vähän pitempi.