Ihana ilta suukko Roi koiralta.

Roi koirani antaa aina suukkoja

Nyt olemme Roin kanssa kahdestaan Hermes koiran menehdettyään Munuaisen vajaatoimintaan, tämän vuoden elokuussa jäimme Roin kanssa keskenämme. Roi ikävöi jonkun aikaa, mutta nuorena koirana selviytyi aika hyvin, kun päivän rutiinit jatkuivat ennallaan. Osallistuimme koirakouluun ja kävimme koirapuistoissa tapaamassa muita koiria. Roi on melkein aina mukanani, käymme Pappan luona hoitokodissa ja hän onkin odotettu muidenkin asukkaiden vieraaksi.

Lenkkeilyn jälkeen illla istumme usein sohvalle televisiota katsomaan. Roi seuraa välillä ikkunasta katsoen ohikulkevia koiria ja jonkin verran haukkuen ilmoittaa mammalle mikä tilanne ulkona on.

Illat pimenevät nopeasti ja kohta on jo marraskuu. Valot pitää laittaa jo aikaisin, vaikka sähköä pitää säästää. Ei me silti ihan pimeässä olla.

Kohta pitää laittaa autoon talvirenkaat alle. Aika vähän tulee ajeltua, mitä nyt Pappan luona käydään ja samalla reissulla kaupassa. Joskus auto seisoo pari kolme päivää ajamatta, kun ei niitä menoja enää ole paljoakaan.

Kaikista ihaninta on Roin iltahalit ja suukot. On siitä paljon iloa yksinäisiin päiviin ja iltoihin. On joku jolle "höpöttää*

Simmottis taas.

 

Vappua odotellessa

Voihan Vappu, taas on sen aika .En ole valmistanut simaa, enkä ostanut tippaleipiä. Nii eihän tänne tule ketään niitä syömäänkään. Vietän koirieni Hermeksen ja Roin kanssa  yhdessä ja ulkoillen ja käyn puolison luona hoitokodissa.

Olen siivoillut ja järjestellyt paikkoja, kun omakotitalo on myynnissä. Tähän päätelmään olen tullut, kun ei oikein yksin ole kiva asua isoissa tiloissa, enkä enää jaksa hoitaakkaan. En myöskään osaa korjatakkaan, jos jotain pientä tarvetta taloon tulee. Joten olen ajatellut muuttaa lähemmäs puolisoa Naantaliin.

Mökillekin tarvis mennä tekemään kesä huoltoa, onneksi e iniin paljon ole haravoimista, kun mökki on kalliolla ja ympäristökin on mäkistä. Mutta talven jälkiä silti on putsattava. Roi vehnäpoika ei ole vielä päässyt tutustumaan mökkielämään.  Saas nähdä tuleeko Roista  uimaria, kun merion ihan nenän / kuonon edessä. meidän muut koirat eivät ole olleet kiinnostuneet merestä. Hermekselläkin on aina jotain muuta touhua. No mutta vielä on aikaa ennen kuin mökki kutsuu. 

Hermes ja Roi halaamassa pappaa

Perhonen taloni vesirännin alla juomassa

Pieni perhonen juomassa rännivettä

Voi ihanuus nähdä perhonen. Nyt uskon kevään tulevan. 

Oli omaishoitaja kokouksessa, koirat Hermes ja Roi odottivat autossa koska seurakunnan tiloihin ei koiria saa ottaa. No sitten kokouksen jälkeen koirien kanssa lenkillä ympäri Naantalia mm. puistotiellä oli koirille paljon hajuja ja merkkailivatkin välillä  ja taas menoksi. Menimme puolisoni luo hoitokotiin katsomaan. Hermes ja Roi ovat aivan innoissaan päästessään moikkaamaan pappaa ja välillä halamaankin. Pappallekkin Hermes ja Roi ovat tosi tärkeitä.