Nyt on aika turhauttavaa.

Kyllä puhelin soi monta kertaa päivässä. Milloin tarjotaan katto remonttia, tai jopa uutta kattoa edullisesti,  vakuutuksia uusin ehdoin, niin ja lehtikauppiaita.

Mutta jos pitäisi soittaa tarkeitä asioita, puhelin yhteyttä ei saada, on  varattu, puhuu toista puhelua , jos annatluvan soittaa takaisin,,,,niin eipä oteta yhteyttä, eikä myöskään silloin, jos tavoittelema henkilö ei juuri nyt ole paikalla, niin ei myöhemminkään ota yhteyttä.   Tää on niin, sanonko mitä.

Tämä kaikki vaikeuttaa omien asioiden hoitoa, ja sitten sanotaan, mikset ole ottanut ajoissa yhteyttä.. voi pe..kele. Itselläni seisoo asunto asiat kuukausia, eikä mitään tapahdu. Olen niin mielni pahoittanut- Mur

Luonnonmaan maantietä taas uusitaan

Näin maisema muuttuu

Rymättylä, Merimasku, Naantali halkaisee Luonnonmaan tie jota nyt taas uusitaan ja levennetään. Viimeksi samaa tietä valmisteltiin , oikastiin vanha Kultarannantie joskus - 90 luvulla.  Nyt tietä kunnostetaan asuntomessuja varten. Saas nähdä minkälainen , ehkä liikenneympyrä sopivaan paikkaan, niin ja liikenne valotkin, koska liikenne vilkastuu voimakkaasti. Sitä odotellessa.

Voi auton akkua

Autolla ajo on välillä tosi tärkeää, että pääsee asioille. Nyt olen pari kertaa joutunut pyytämään apua, kun auton akku ei ollut tarpeeksi latautunut, johtuen siitä ,että olen nyt ajanut aika vähän. Ei esimerkiksi ole päivittäisiä tallille ajoja.  Puolison luonaan en ole käynyt kun hoitokodin yhdellä osastolla on Noro virusta, niin olen varovainen. 

Niin auton akusta vielä. Kävin Naantalissa huoltoasemalla autoa tankkaamassa. Sitten piti jatkaa matkaa, mutta auton akku ei startannut. Onneksi huoltamon työntekijä haki autonsa ja antoi virtaa kaapeleilla, Johan jyrähti käyntiin. Tänään menin viikottaiseen jumppaan ja ajattelin, ettei matka riitä akun lataamiseen. Joten perille päästyäni jätin auton käymään. Turhan rohkeaa, koska virta- avain oli paikalla, mutta varmistin että akussa on virtaa ja pääsen ajamaan kotiin. Eikä kukaan varastanut autoa.

Nyt täytyy tutkia onko akussa oikeesti vikaa vai laturissa. Ja kumman ostan uuden. No se ratkee varmaan pian.

Ihmeiden aika...onnistui tierummun aukaisu

Juu rohkeasti soitto Naantalin kaupun Vesihuoltoon. Ja sieltä vastattiin ystävällisesti , että voidaan auttaa tierummun aukaisemiseen. Pian kaupungin auto tulikin perävaunun kanssa, jossa oli höyryvempele. Iloinen työntekijä asetti höyry putken suuttimen jäätyneen rummun suuaukko on ja höyryä alkoi tulla. Eipä aikaakaan, kun jäätyneestä aukosta alkoi vesi lorista .

Kyllä mulle tuli niin iloinen olo, kun sain niin hyvää palvelua Naantalin kaupungilta

 

 

 

 

Ikääntyminen, vanhuus, yksinäisyys

Aloin miettimään mitä vanhuus oikein on.Itse en tunne vielä olevani vanha, vaikka olen jo eläkeläinen, yli seitsemänkymppinen. Olen kohtalaisen terve, pääsen hyvin liikkumaan, ja pääkin toimii aika hyvin, ym.  Mutta yksinäinen tunnen olevani ja olen. Onhan minulla kaksi ihanaa koiraa,  kahdeksan vuotias kerry poika Hermes ja viiden kuukauden ikäinen vehnäpoika Roi.  Tuovat paljon iloa ja liikuttavat pitkiä lenkkejä päivisin. Silti  yksinäisyys on läsnä.